خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه مدیریت بهره وری در کشاورزی با فرمت docx در قالب 33 صفحه ورد
تعداد صفحات | 33 |
حجم | 55/568 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
رشد جمعیت، به ویژه در کشورهای در حال توسعه، به همراه فقر غذایی در بخشهایی از جهان موجب شده است که موضوع دسترسی کافی به غذا همچنان در دستور کار سیاستگذاران اقتصادی ـ اجتماعی باقی بماند. از منظر برنامهریزی و توسعه، غذا هم به عنوان کالای اقتصادی و هم به عنوان یکی از محصولات اصلی توسعهی اقتصادی، نقش اساسی در تأمین استقلال کشور، تأمین سلامت جامعه و افزایش کارآیی نیروی انسانی دارد (زهری، 1370).
فهرست مطالب
2-2- اهمیت بخش کشاورزی و دام و طیور
2-3- بهره وری
2-3-1- مفهوم بهرهوری
2-3-2- مدیریت بهرهوری
2-3-3- عوامل مؤثر بر بهرهوری
2-3-4- عوامل مؤثر بر وضعیت بهرهوری در ایران
2-3-5- عوامل مؤثر بر بهرهوری نیروی انسانی
2-3-6- بهبود مصرف انرژی و بهرهوری
2-3-7- کارکنان و بهرهوری
2-3-8- به روز بودن و بهرهوری
2-3-9- نقش تأمین کنندگان در بهرهوری واحدها
2-3-10- دولت و بهبود بهرهوری واحدهای تولیدی
2-4- بهرهوری در واحدهای مرغ گوشتی
منابع