خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری درباره هدف گزارشگری مالی و مدیریت سود با فرمت docx در قالب 46 صفحه ورد
تعداد صفحات | 46 |
حجم | 71/867 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
اغلب حسابداران در زمان بحث برای ارائه تعریفی از مفهوم سود حسابداری به دو مفهوم اقتصادی سود (دنیای واقعی) اشاره میکنند. این دو مفهوم اقتصادی، تغییر در میزان رفاه و به حداکثر رسیدن سود است. هیات استانداردهای حسابداری مالی، هنگام اظهارنظر در مورد سود، به این دو مفهوم اشاره کرده است. آدام اسمیت اقتصاددان اسکاتلندی نخستین کسی بود که سود را به عنوان مبلغی تعریف کرد که میتوان به مصرف رسانید، بدون این که دخل و تصرفی در سرمایه حاصل شود. هیکس اقتصاددان انگلیسی و برنده جایز نوبل، این تعریف را به صورت عالمانهتر ارائه کرد و گفت که سود عبارت است از مبلغی که یک نفر میتواند طی یک دوره زمانی به مصرف برساند و در پایان دوره، از نظر رفاه در همان سطح باقی بماند که در آغاز دوره بوده است(عاملی، 1388). به بیان دیگر، از دیدگاه اسمیت و هیکس سود عبارت است از مازاد، پس از حفظ رفاه و باقی ماندن در همان سطح، ولی پیش از مصرف است (هندریکسون، 1385).
فهرست مطالب
2-1 مقدمه
2-2 هد ف گزارشگری مالی
2-3 سود
2-4 کیفیت سود
2-5 مدیریت سودوکیفیت سود
2-6 معیارهای ارزیابی کیفیت سود
2-7 دیدگاههای مختلف اندازهگیری کیفیت گزارشگری مالی
2-8 تجدیدارائه به عنوان نشانه گزارشگری مالی متقلبانه
پیشینه
منابع