خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه و ادبیات نظری سرمایه گذاری نهادی و صندوق های سرمایه گذاری مشترک با فرمت docx در قالب 28 صفحه ورد
تعداد صفحات | 28 |
حجم | 42/215 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
سرمایهگذاری، برای کسانی که سرمایه دارند ولی از تخصص و دقت کافی برخوردار نیستند، همواره به عنوان یک دغدغه محسوب میشود به ویژه وقتی سرمایه اندک باشد یا تبدیل سریع سرمایه به وجه نقد برای سرمایهگذار اهمیت داشته باشد، بر پیچیدگی موضوع افزوده میشود. اهمیت موضوع زمانی بیشتر میشود که اقتصاد با تورم روبرو باشد و نبود بازده مناسب، سبب کاهش ارزش سرمایه شود. در اینگونه مواقع، شاید یکی از بهترین و مطمئنترین گزینهها، سرمایهگذاری در صندوق های سرمایهگذاری مشترک باشد.
تجربه بسیاری از کشورهای پیشرفته صنعتی نشان میدهد که رشد و توسعه اقتصادی، مستلزم گسترش و تکامل بازارهای مالی است. بدون بازارهای مالی سازمان یافته، رقابتی و کارآمد، امکان داشتن اقتصادی توسعه یافته ناممکن به نظر میرسد. بنابرین، فراهم کردن زمینه وجود بازارهای مالی پویا، رقابتی و کارآمد نهادها و ابزارمالی متنوع به منظور تجهیز منابع پسانداز و هدایت تخصیص بهینه آن بین فعالیتهای اقتصادی، از جمله نیازهایی است که باید جز مبانی پایهای و اصولی در هر نظام اقتصادی و در کانون توجه مسئولان و سیاستگذاران قرار گیرد. پاسخگویی به این نیاز و ضرورت، سبب نوآوریهایی در بازار مالی میشود که پیدایش صندوق های مشترک را میتوان از این دست نوآوریها دانست. (کردبچه، ۱۳۹۱)این صندوقها با هدف ایجاد مدیریت تخصصی برای خرید و فروش اوراق بهادار و کاهش ریسک سرمایهگذاران و در نهایت تشویق برای توسعه بازار سرمایه ایجاد شدند. (پورزمانی،1389)
فهرست مطالب
سرمایه گذاران نهادی
2-5 صندوق های سرمایه گذاری مشترک
2-5-1 تعریف صندوق های سرمایه گذاری مشترک
2-5-2 انواع صندوق های مشترک سرمایه گذاری
2-5-3 مزایای صندوق های مشترک سرمایه گذاری
2-5-4 معایب صندوق های مشترک سرمایه گذاری
2-5-5 ریسک سرمایه گذاری در صندوق های مشترک سرمایه گذاری
2-5-6 کارمزد ارکان و هزینه های صندوق
2-5-7 درآمد و بازده صندوق های مشترک سرمایه گذاری
2-5-8 صندوق های سرمایه گذاری و عدم تقارن اطلاعاتی و مدیریت سود
پیشینه
منابع