دانلود پاورپوینت نظام مراقبت کشوری بیماریهای منتقله از غذا در 50 اسلاید با فرمت pptx
تعداد صفحات | 50 |
حجم | 2968/540 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
مقدمه
برقرای نظام مراقبت بیماریهای منتقله از غذا و استخراج اطلاعات مربوط به این بیماریها از جمله بروز و شیوع انواع بیماریهای منتقله از غذا نشان میدهد که در کدام قسمت از زنجیره غذایی جامعه نقص وجود دارد چرا که در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات غذایی، ذخیره، فراوری و توزیع آن امکان آلودگی به عوامل بیماری زا وجود دارد.
نظام مراقبت بیماری های منتقله از غذا به عنوان پایش نظام سلامت غذا عمل کرده و نقاط قوت و ضعف آن را نمایان خواهد کرد.
فهرست مطالب :
مقدمه
اهمیت موضوع
اهداف اختصاصی
تعاریف
طغیان های آب و غذا
بیماریهای منتقله از غذای تحت مراقبت در ایران
تشخیص آزمایشگاهی
و...